CONTENTMAKERS

Puur Belgisch is een initiatief dat gedragen wordt door verschillende contentmakers. We stellen hen graag aan je voor, want hun bijdrage aan Puur Belgisch is volledig vrijwillig. 

 

Waarom zijn die zo zot om het kosteloos te doen? 

Alle contentmakers hebben iets gemeenschappelijk. We hebben allemaal een passie voor Belgische merken en de ondernemers achter deze verhalen. Door hen te versterken en hun verhalen te vertellen, dragen we bij het ondernemende landschap in België. 

Onze contentmakers zijn professionals die ook buiten hun bijdrage aan Puur Belgisch, bedrijven graag helpen bij hun marketing. 
(Wil je ook mee content maken, laat het ons weten op nicky@puur-belgisch.be!)

 

"Aan ideeën en passie zal het haar niet ontbreken" dat is Nicky Malfliet

Op mijn geboortedag (13 april 1983) werd Harold Washington gekozen als de eerste Afrikaans-Amerikaanse burgemeester van Chicago, dus dat is toch iets om te onthouden. Plaats het zeker in je agenda en verjaardagswensen zijn welkom op nicky@puur-belgisch.be

 

Ondertussen mama van 3 kindjes en gepassioneerd door Belgische merken. Deze passie heeft gezorgd voor de geboorte van www.withbabylove.be, webshop met enkel Belgische merken voor je baby's en kinderen. 

 

En voor de rest kom ik graag eens op de koffie (voorzie wel iets anders, want ik lust geen koffie) om elkaar beter te leren kennen ....