• 🇧🇪 Belgische merken
  • 🛒Leuke Belgische shops
  • 🥇Keurmerk aanvragen

Over Puur Belgisch

Passioneel ontdekken we graag Belgische nieuwe merken en graag deel ik dit met de wereld. Het voordeel is dubbel lokaal en het steunt de Belgische economie, maar het beste is nog niet gezegd.

De creativiteit waarmee verschillende ondernemers de stap wagen en ondernemen in België is inspirerend. Tijdens de zoektocht ontdekken we nog elke dag nieuwe merken, nieuwe winkelconcepten met fantastische verhalen.

Dit willen we allemaal delen, want na drie jaar met veel passie Belgische merken te verzamelen op mijn webshop www.withbabylove.be bleef het kriebelen om de verhalen achter al de merken naar voor te brengen.

Dus volg onze verhalen en ontdek Belgisch moois vanuit ondernemerschap!

Veel leesplezier!

Nicky

 

Gepassioneerde mensen staken hun hoofden bij elkaar en wij willen Belgische merken en winkels (met een assortiment van Belgische merken) hun verhaal laten vertellen. Voor ons team zijn we steeds op zoek naar nieuwe mensen. Ben je bezig met social media, fotografie, webdesign, ... en wil je graag aansluiten. Laat het ons weten!

TEAM

 

Nicky Malfliet Marketing strateeg

Mama van drie kinderen, gepassioneerd door Belgische merken en ondernemerschap, maar vooral graag bezig met de zotste ideeën!