Over Puur Belgisch

Bij Puur Belgisch staan we te popelen om jouw Belgische bedrijf te helpen schitteren!

 

Na drie jaar vol passie Belgische merken te verzamelen op onze webshop With Baby Love, bleef het kriebelen om verhalen achter alle Belgische merken en ondernemers naar voren te brengen. Waardoor ik in mijn kruip om deze verhalen om te zetten naar leuke blogposts. De blog is volledig onafhankelijk waardoor ik kan schrijven waar ik zin in heb. Volg onze verhalen en ontdek zo het  Belgische moois vanuit ondernemerschap! 🇧🇪 Het voordeel is dubbel lokaal: je steunt de Belgische ondernemers én geniet van de creativiteit van ondernemers die de stap wagen in België. 🌟 Elke dag stuit ik op nieuwe merken en winkelconcepten met fantastische verhalen en deze deel ik dé blog met onze Puur Belgisch community!

 

Als marketing freelancer kies ik voor een unieke aanpak die past bij jouw bedrijf. In het begin ontwikkel ik een strategie die als een maatpak past bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Samen gaan we voor goud en bouwen we aan een relatie met benefits die jouw bedrijf naar ongekende hoogtes tilt! 

Waarom wij eruit springen als een Belgische praline in een doosje? 🍫 Omdat bij ons het creëren van onweerstaanbare banden met jouw klanten en prospecten bovenaan onze prioriteitenlijst staat! We geloven in duurzame relaties die bloeien en vruchten afwerpen.

Dus waar wacht je nog op? Ga mee op avontuur en ontdek wat onze marketingmagie voor jouw bedrijf kan betekenen. Veel leesplezier en samen gaan we voor een sprankelende toekomst! ✨

 

Vragen, contacteer mij op nicky@puur-belgisch.be of LinkedIn

TEAM

Nicky Malfliet Marketing strateeg

Mama van drie kinderen, gepassioneerd door Belgische merken en ondernemerschap, maar vooral graag bezig met de zotste ideeën!