FOOD

Healthy lunch, Belgisch gemaakt

Gezonde lunch   Op zoek naar een gezonde lunch die jouw smaakpapillen én jouw welzijn verwent? Stop met zoeken en ontdek Foodmaker!   Een Belgisch bedrijf met een missie: gezonde voeding toegankelijk maken voor iedereen. Want laten we eerlijk zijn, in een wereld vol drukte en hectiek, waar tijd kostbaar is en gemak vaak voorrang krijgt, kan het vinden van een gezonde en voedzame maaltijd een uitdaging zijn. Maar Foodmaker maakt het je gemakkelijk!   Stel je voor: het is een drukke ochtend, je hebt net je laatste deadline gehaald en je kijkt uit naar een welverdiende lunchpauze. Maar dan slaat de twijfel toe. Wat ga je eten? Je hebt geen tijd gehad om iets voor te bereiden en de verleiding om iets snel en ongezonds te grijpen ligt op de loer. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken, want Foodmaker staat voor je klaar!

Lees meer »

Van de app Untappd naar een nieuw bier op de markt

Met mijn stoute bottinen aan trok ik naar Dionysos Beers om de zatte bottine te gaan proeven in Hamme bij de bedenker Manuel De Bosschere. Als niet bierdrinker ben ik vertrokken met de mening van mijn man die het een lekker biertje vindt. Tijdens het interview verleiden ze me toch om even te proeven. 

Lees meer »

Punch up your drinks met Carumbola!

Ken je dit gevoel ... Een hele dag geen tijd voor jezelf, want ze hebben je nodig of die telefoon staat niet stil (en in tijden van corona spreken we van zooms en teams).  Hierdoor heeft iedereen een moment nodig voor zichzelf op het einde van de dag. Dit momentje geeft Carumbola jou, want het is de kortste weg naar paradijs. 

Lees meer »

GIMBER, perfect voor elke zomerse cocktail

De zon komt buiten en we kunnen terug mensen uitnodigen om samen te genieten van een BBQ, een verjaardagsfeestje, ... We vullen onze ijskasten met allemaal lekkers om te eten en onze gasten te verwennen. Toch blijft er vaak zo één vraag ... wat voorzien we als non-alcoholische dranken zonder te vervallen in de gekende clichés zoals cola, limonade of nog erger van die superzoete alternatieven waardoor je mond nog een week nadien dichtplakt. Toch willen de bobs of bobetten onder ons iets met pit en smaak.

Lees meer »