GIMBER, perfect voor elke zomerse cocktail

De zon komt buiten en we kunnen terug mensen uitnodigen om samen te genieten van een BBQ, een verjaardagsfeestje, ... We vullen onze ijskasten met allemaal lekkers om te eten en onze gasten te verwennen. Toch blijft er vaak zo één vraag ... wat voorzien we als non-alcoholische dranken zonder te vervallen in de gekende clichés zoals cola, limonade of nog erger van die superzoete alternatieven waardoor je mond nog een week nadien dichtplakt. Toch willen de bobs of bobetten onder ons iets met pit en smaak.

Vergeet bij het vullen van de ijskast voor de volgende BBQ, je fles Gimber niet!

Mocktails uit één fles

Op die zomerse feestjes ben ik volledig fan van een goede mojito of een lekker glaasje wijn, maar soms wil ik gewoon eens iets anders of ben ik bobette. In mijn zoektocht naar lekkere aperitiefjes kwam ik op de website van Gimber, want ze weten je te verleiden met lekker mocktails.

En als liefhebber van gember (dit is wel een vereiste om het lekker te vinden) bestelde ik direct de grootste fles (en nog steeds geen spijt van). Zo is mijn ijskast gevuld met een lekker basis voor elke mocktail nu we terug bezoek mogen ontvangen.

Waardig alternatief

Voor mij is het echt de bedoeling om een alternatief te hebben voor Cola-Light en zonder overdrijven heb ik daar een verslaving aan. Wetende dat aspartaan in grote hoeveelheden toch niet de gezondste keuze is (ja, ik dronk 3 liter Cola Light per dag - vraag maar aan al mijn vrienden). Gimber geeft mijn water de pit die ik nodig heb om het niet te saai te vinden. Meestal kies ik wel voor de mengeling met bruiswater.

 

Zoals sommige hun koffie nodig hebben om hun dag door te komen, kreeg ik mijn dosis cafeïne binnen via de Cola-Light. Gimber geeft me toch dat opkikkertje van de dag om weer verder te gaan.

 

Op zoek naar extra punch voor die zomerse gin tonic, dan is Gimber de perfecte aanvulling!

Ideale partner

Zoals je kan lezen, ben ik fan. Ik moet nog wat gaan experimenteren met de recepten, want ben nieuwsgierig naar de smaak. Elk recept dat je vindt op de website ziet er heerlijk uit, dus zeker het proberen waard. Ondertussen zoek ik nog verder naar de ideale hoeveelheid voor een optimale smaak in mijn glas water. Al geef ik graag mee dat mijn bubbel ook fan is van Gimber in hun Gin Tonic.

Zo toch op weg naar een ideale zomer en dit met een Belgisch drankje, bedankt G-team!