Punch up your drinks met Carumbola!

Ken je dit gevoel ... Een hele dag geen tijd voor jezelf, want ze hebben je nodig of die telefoon staat niet stil (en in tijden van corona spreken we van zooms en teams).  Hierdoor heeft iedereen een moment nodig voor zichzelf op het einde van de dag. Dit momentje geeft Carumbola jou, want het is de kortste weg naar paradijs. 

 

Carumbola is geen kant en klare cocktail drink, maar maakt het zo eenvoudig om lekkere cocktails te maken (easy serve zoals ze zeggen). Dus wil je met de feestdagen je gasten verrassen met lekkere cocktails dan kan deze basis niet ontbreken in je drankenkast. Hun likeuren sluiten de avond perfect af. Heb je dan nog niet genoeg van de heerlijke smaken van Carumbola kan je deze ook verwerken in desserten. Volg hen zeker op instagram voor leuke tips en tricks. 

 

Nu we het verkooppraatje hebben gehad is duidelijk dat Carumbola de kortste weg is naar een fantastische cocktail. Je hoeft enkel een tonic, fruitsap of wat cava toevoegen (maar dat heeft iedereen toch in huis ;-)) en je bent klaar om te genieten na een lange dag. Elke smaak is met veel liefde uitgedacht door Ingrid en Dirk. Deze twee mensen woonden 15 jaar in de UK, houden van verre reizen (dus die cocktails komen nu goed van pas, nu we al twee jaar veel thuis zitten met corona) en mensen leren kennen. Op reis gaan ze niet voor de toeristische trekpleisters, maar zoeken ze de lokale initiatieven op, de verborgen parels. En met Carumbola maken ze hun eigen verborgen parel hier in België. Iedereen kent rum, maar Carumbola geeft rum een nieuw kleedje en toegankelijk voor iedereen. 


Een cocktail voor elke soort dag

 

RUMMY HOT CHOCOLATE, de perfecte cocktail voor dat moment nadat je in de gietende regen naar je werk moest lopen. 

 

THE REFRESHER, perfect voor een moment waar je met verfrissende ideeën moet komen voor het komende feestje.

 

BERRY NEGRONI, de drank om alle zure opmerkingen van een dag door te spoelen en terug te denken aan de kleine gelukskes. 


Carumbola wordt volledig in België gemaakt in een kleine lokale stokerij. Zoals echte tovenaars zorgen Ingrid en Dirk dat hun toverdrank hemels smaakt. Ze voegen enkel natuurlijke producten toe die de smaak versterken. Samen met de stokerij testen ze elke smaak uit en optimaliseren ze tot ze de perfectie bereiken. Het geheim hierachter is dat ze weten when you work hard, you can play hard genietend van een heerlijke cocktail. 

Het leukste aan dit merk vind ik de bruisende persoonlijkheid van Ingrid. Elke babbel (en ik bedoel echt elke babbel) maakt je enthousiast. Haar enthousiasme voor ondernemen en voor Carumbola is aanstekelijk. Elke klant wil ze een top ervaring geven en kennis laten maken met haar cocktails. Ze organiseert enorm veel tastings om klanten te leren kennen en hen te laten kennismaken met Carumbola alsook cocktailinspiratie te delen van deze paradijselijke drank. 

 

Klein weetje binnenkort kan je ook genieten van heerlijke confituur (natuurlijk ook weer lokaal gemaakt) en lekkere choco. Ik kijk er al zeker naar uit, jij ook?

 


Gouden label Puur Belgisch voor Carumbola