Healthy lunch, Belgisch gemaakt

Gezonde lunch

 

Op zoek naar een gezonde lunch die jouw smaakpapillen én jouw welzijn verwent?

Stop met zoeken en ontdek Foodmaker!

 

Een Belgisch bedrijf met een missie: gezonde voeding toegankelijk maken voor iedereen. Want laten we eerlijk zijn, in een wereld vol drukte en hectiek, waar tijd kostbaar is en gemak vaak voorrang krijgt, kan het vinden van een gezonde en voedzame maaltijd een uitdaging zijn. Maar Foodmaker maakt het je gemakkelijk!

 

Stel je voor: het is een drukke ochtend, je hebt net je laatste deadline gehaald en je kijkt uit naar een welverdiende lunchpauze. Maar dan slaat de twijfel toe. Wat ga je eten? Je hebt geen tijd gehad om iets voor te bereiden en de verleiding om iets snel en ongezonds te grijpen ligt op de loer. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken, want Foodmaker staat voor je klaar!

Belgisch bedrijf

 

Als Belgisch bedrijf begrijpt Foodmaker de unieke smaakvoorkeuren en culinaire tradities van het Belgische publiek als geen ander. Daarom zijn hun gerechten niet alleen gezond en voedzaam, maar ook verrassend lekker en herkenbaar. Geniet van een heerlijke quinoa salade met Belgisch witloof, vergezeld van een huisgemaakte dressing op basis van authentieke Belgische mosterd. Of wat dacht je van een smeuïge avocado toast met heerlijke Belgische tomaten en een vleugje verse basilicum? Loopt het water je al in de mond? 

 

Bovendien gaat Foodmaker nog een stap verder dan alleen maar lekker eten. Ze geloven in duurzaamheid en streven naar een positieve impact op onze planeet. Hun ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en afkomstig van lokale leveranciers, wat niet alleen de kwaliteit van de gerechten bevordert, maar ook de ecologische voetafdruk verkleint.

Dus, of je nu op zoek bent naar een snelle en gezonde lunch om mee te nemen naar je werk, of een ontspannen plek wilt vinden om te genieten van een smakelijke maaltijd met vrienden, Foodmaker staat voor je klaar. Een Belgisch bedrijf dat niet alleen jouw smaakpapillen verwent, maar ook een streepje voor heeft als het gaat om kwaliteit, smaak en duurzaamheid. Dus waar wacht je nog op? Laat Foodmaker je gids zijn naar een gezondere en gelukkigere levensstijl!

 

Belgisch & duurzaam ook, of wat?

 

Sinds 2004 zorgt Foodmaker voor ultraverse en heerlijke maaltijden, met ingrediënten die zoveel mogelijk van eigen Belgische biovelden komen. Groenten wassen en snijden doet.
Foodmaker zelf, waarna onze chefs ze verwerken tot heerlijk gezonde gerechten. We produceren op een duurzame manier zonder smaakversterkers, mayonaise of geraffineerde
suikers en met respect voor mens, dier en planeet. Dat is onze filosofie.

Foodmaker is Belgisch, dat betekent dat er geen sprake is van import, dus ook wel duurzaam en goed voor onze planeet.

Living on the Vedge

 

We zien met eigen ogen dat een evenwichtig dieet en voldoende beweging helpt om de beste versie van jezelf te worden. Of je nu vegan, vegetariër of
flexitariër bent: Living on the Vedge wil een thuis zijn voor iedereen die zoekt naar een gezonde en actieve levensstijl. Groenten zitten in ons DNA, maar we schotelen je ook graag
een stukje verantwoord vlees of vis voor. Gewoon, lekker in balans, je eten en jezeld. Van organische biovelden tot op je vork in een van onze restaurants.

PS: werk je toch van thuis uit en geen zin om je saaie boterhammen te eten met brood die al sinds vorige week van de dichtbij zijnde bakker komt? Bestel dan je eigengemaakte gezonde
lunch op onze webshop en aan huis geleverd, smakelijk!

 

Wat kan ik zowat bestellen in een Foodmaker?

 

Hou je vast, want wat je allemaal bij Foodmaker kan eten en drinken is ontelbaar! Foodmaker
biedt jou van bowls, burritos, breakfast. Bowls, Dagelijkse Kost Gerechten, Pastas, soepen,
wraps, slaatjes (dat je zelf kan samenstellen) en heerlijke zelfgemaakte sapjes en drankjes!

Zoek jouw Foodmaker in de buurt of bestel online

 

Jennifer Bonomo - Minor Digital Marketing Grafische en digitale media Arteveldehogeschool

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.