Handtassen met liefde gemaakt door Malabi

Gepubliceerd op 7 november 2022 om 21:58

Na jarenlang jongeren te motiveren als ondernemer en als creatieve economist, begon het ook te kriebelen bij Annick De Laender, docente aan Arteveldehogeschool. Doordat ze graag iets fysiek wilde doen, volgde ze een cursus lederbewerking in avondonderwijs. En vanaf toen heeft ze de zagen enkel fantastische mooie creaties het levenslicht.

 

Bij de binnenkomst in het atelier van Annick De Laender ontdek je haar liefde voor leer. Ze praat over elke lap leer die daar ligt en vertelt een verhaal over de mogelijkheden bij elke soort. Persoonlijk ben ik geen handtassenmadam, maar dan nog heb je het naar je zin bij Malabi. En eerlijk, zelf ik heb na enkele jaren zin om één van haar handtassen te bestellen, vooral de mooie gouden mini handtas.

Passievol ondernemen

Annick en ik kennen elkaar al even, want in 2019 hadden we samen een pop-up in Dendermonde. Via Bakermat (ze zoeken nog steeds ondernemende jongeren) kreeg ik de kans om met With Baby Love een winkelpand te bekleden. Ik dacht direct aan Annick om dit samen vorm te geven. En voor de koffie en andere lekkere warme konden we rekenen op Clifford van Klik.  

 

Ook toen merkte de klanten haar passie en gedrevenheid om op maat te werken. Ik herinner me een klant die binnenkwam met een volledig versleten portefeuilleke, haar lieveling... Ze straalde zoveel hoop uit, want Annick had haar gezegd dat ze het kon namaken. Toen ze dit kwam ophalen was ze zo blij dat alles weer perfect pastte in haar nieuwe mini portefeuille. 

 

En dit verhaal typeert Annick als ziel achter Malabi ... alles voor een tevreden klant want elk product van Malabi heeft een lang leven door de duurzaamheid van leder. Waardoor dat ze een verhaal zullen vertellen doorheen het gebruik en voor herstellingen kan je gewoon terug aankloppen bij Annick. 


Gouden label Puur Belgisch voor Malabi

Malabi Bags in Lokeren

Handtassen, oorbellen, lederen BBQ schorten, lederen wijnkoelers en nog veel meer ... want Annick blijft zoeken naar leuke nieuwe producten en samenwerkingen.