Wees uniek met deze limited handgemaakte accessoires

Gepubliceerd op 8 december 2021 om 14:31

Anna Jane staat voor gelimiteerde edities die volledig handgemaakt zijn door Vanessa. Handgemaakte mode accessoires van handtassen tot laptop tassen, een beetje bling bling met een leuk juweeltje, of een lekker warme muts. Hier hebben ze voor ieders iets unieks. 

Van een naailes naar ondernemer

Twee jaar geleden begon Vanessa met een naailes, want ze wilde de 'trukskes' kennen van het vak. De moment dat in Vlaanderen denk ik naaien aan populariteit won, of was dit enkel op mijn instagramaccount. Tijdens de lessen ging ze leren dat mooie kleedje te maken voor dat zomerse feestje, maar ze begonnen bij het begin. En blijkbaar is het begin het maken van een handtas, al lijkt dit me zeer complex, was Vanessa direct verkocht. 

 

Die cursus was ook rond kerstmis, in 2019 toen we alles mochten en alles konden, ken je die tijd nog? Dus ging Vanessa aan de slag met een zoektocht naar leuke patroontjes en stoffen. Vanuit haar pogingen werden, bleken er twee (dat zegt ze zelf, hé) een succes. Mooie verpakt in een kerstmispapiertje werden deze cadeau gedaan aan de nichtjes. Zij kregen de allereerste limited edition. Dit zette wel de trein in gang, want ook mijn mama en mijn zus wilde er eentje.  Samengevat heeft de familie de passie aangewakkerd en vertaald in Anna Jane. 

Anna Jane is Vanessa

Vanessa ... Ik ken ze nog niet zo lang, maar tijdens onze contacten komt haar enthousiasme over. Ze zoekt met Anna Jane nog haar weg, maar wil nieuwe dingen uitproberen en ontdekken. Ze vernieuwt door te kijken wat ze allemaal kan maken. De rust vind ze in haken, naaien en breien, dus dat ze haar uitgelopen hobby kan koppelen aan haar ondernemersverhaal is een fantastische ervaring. Doordat het meeste handgemaakt is, voel je de liefde en passie in elk product. Als creatieve duizendpoot is haar alterego Anna Jane en als Vanessa kan je haar ook eens in de bioscoop vinden met een pakje popcorn. Eén van de weinige momenten dat ze wel eens langer dan een uurtje kan stilzitten. 

Bij de start van de droom van Vanessa om accessoires te maken, was het een droom om samen met haar mama Jane te beginnen. Waardoor het al duidelijk wordt waarom ze koos voor Jane als merknaam. Doordat Vanessa Jane minder goed linkt, koos ze haar tweede naam Anna. Laten we kort samenvatten dat het alterego en de merknaam een deel bevat van Vanessa en haar mama. Iets waar ze samen over droomden en dat Vanessa ook opstartte. 


"Het beste cadeau dat je me kan geven komt niet ingepakt .. geef me een herinnering of ervaring, iets waarnaar ik kan terugkijken met een lach op m'n gezicht."


Een newborn, nog geen jaar

Nog geen jaar stapte Vanessa in het landschap van ondernemers onder de naam Anna Jane. Een avontuur waar ze nog verschillende bergen zal beklimmen, toppen en laagten zal bereiken. Is dit niet het verhaal van elke ondernemer? Dus genoeg daarover, laten we het samen vieren in januari 2022 door één kaars uit te blazen. En als je Vanessa wil verrassen dan geef je haar best een herinnering cadeau of natuurlijk een aankoop bij Anna Jane!


Anna Jane

Voor iedereen iets unieks met de hand gemaakt!