Ondernemen met de flair van een FLamINGO!

Gepubliceerd op 16 mei 2021 om 01:03

Alle ouders worstelen met hun kinderen als het gaat over eten. De ene eet te weinig, de andere eet te veel koekjes, de andere geen groenten, ... We hebben allemaal wel iets dat we willen wijzigen aan het eetpatroon van onze kinderen. Maar hoe beginnen we daar aan?

 

Griet weet raad ...


Ontmoet
Griet Timmermans van FLINGO

Griet Timmermans,

mama van 2 kinderen
die haar dromen najaagt
na een burn-out.

Ze onderneemt met
de flair van een FLamINGO!


Nu denk je natuurlijk, leuk dat Griet raad weet, maar wat is het nu juist. Het is heel simpel, Griet gaat op zoek naar hoe je kinderen kan motiveren om zelf een bewustere keuze te maken bij wat ze eten. Dat is een leuke piste, maar hoe doe je dat?


"Happy kids, Happy moms, Happy life."


Griet startte met een blog rond voeding met een focus om gezinnen te inspireren. En neen, als je eens een babbel doet met Griet merk je direct dat ze niet echt fan is van het woord "gezond" eten, maar een focus legt op gevarieerd eten. Haar motto is Happy kids, happy moms, happy life.

Zelf is ze niet altijd een happy mom geweest, want als gedreven werknemer legde ze de lat zeer hoog. Ze probeerde alles te combineren en overal perfect in te zijn. Mama zijn, perfecte werknemer, promotie maken, ... werden haar te veel en ze heeft een jaar en half geworsteld met een burn-out. Tijdens deze periode werd haar duidelijk dat ze iets moest doen waar ze passioneel over was, iets dat ze belangrijk vindt in haar leven. Dit bleek haar gezin en bewuste keuzes maken betreffende de voeding. Dit was de eerste aanzet voor FLINGO.

FLINGO staat voor Food & Liquids In a New Groovy Outfit en dit is de sleutel om de motivatie van kinderen te verhogen bij het maken van keuzes. Door eten er leuk te laten uitzien, kiezen kinderen sneller voor een vliegtuigboterham of tomaatjes met oogjes. Dus nu je het antwoord hebt op hoe je ook jouw kinderen kan motiveren om te kiezen voor groenten boven een koek. Kan je jezelf laten inspireren door Griet door haar te volgen op haar instagram.


Het voelde goed vanaf de start en ik kreeg het gevoel dat alles op zijn plaats viel. Ik bleef ook constant nieuwe mogelijkheden zien en besloot om mij volledig te focussen op het verder uitwerken van FLINGO.


Persoonlijk ben ik blij om kennis te maken met Griet via verschillende kanalen, want ze is een bezige bij en onderneemt met de flair van een flamingo.

And remember...

EVEN THE PINKEST FLAMINGO STARTS OUT GREY!