Als de schoen past, ben je langsgeweest bij Louise Schoenen

Gepubliceerd op 2 december 2021 om 23:39

Er was eens eens ...

een fantastische dame met schoenmaat 42. Elke dag ging ze op zoek naar prachtige schoenen voor haar verhaal. Echter bleek deze zoektocht vermoeiend. Doordat deze Tinneke niet bij de pakken bleef zitten, ging ze zelf op zoek naar merken die haar droomschoenen verkochten. Dit was de officiële start van Louise schoenen. Hard werken en gaan voor een passie zat al langer in de familie, want de naam van haar winkel is gebaseerd op haar grootvader die boer was. Tot op vandaag blijft dit sprookje verder groeien, want het schoentje van ondernemer past Tinneke echt perfect.

Vanaf oktober 2019 transformeerde het thuiswinkeltje naar een pand op de Grote Markt in Dendermonde. Waar een apotheek werd omgebouwd tot een enorm gezellig winkeltje waar je naartoe gaat voor een schoen experience. We zullen hier geen rekken zien met verschillende schoenen, maar een aangename ruimte met een enthousiaste eigenares die je graag helpt in jouw zoektocht naar de perfecte schoen.  

 

En inderdaad ligt de focus in schoenen aan te bieden voor grote maten, maar dat wil niet zeggen dat je met een kleinere maat daar geen fantastische schoenen vindt. De laatste keer dat ik binnenliep kwam ik met mijn maatje 38 ook met een glimlach naar buiten en prachtige schoenen. En als je zelf geen schoenen nodig hebt, verkoopt ze ook leuke handtassen en accessoires. 

Wat ik fantastisch vind bij het volgen van Louise Schoenen op instagram is dat Tinneke blijft verbazen en bouwen aan een schoenimperium. Zo nam ze in volle corona het schoenmerk Zivaano over (en daarover schrijven we ook nog eens). Ze zoekt naar verbinding met lokale merken en ondernemers. 

Als ze haar handen niet vol schoenen heeft, is ze nog kleuterjuf en manager thuis van 3 kindjes en haar man. Dus we kunnen concluderen dat ze stevig in haar schoenen staat (dit is mijn laatste schoenwoordspeling). 

En het is ook nog eens een aangename madam, dus ben je in de buurt van Dendermonde ga dan zeker eens op bezoek. 


Bronzen label voor Louise Schoenen

BELGISCHE MERKEN bij Louise Schoenen

Komrads
Zivaano
Belluga
Petit BonBon
Madame Quicoud
Atelier Katrijn De Troyer