Ritchie, een trendy limonade met een nostalgische toets

Klaar voor de zomer

Met de zomer in het land, het zonnetje dat geeft en de terrasjes die overbevolkt zijn hebben we eigenlijk maar 1 belangrijke vraag in het vooruitzicht...

 

Wat zullen we daar bij drinken?

Ga je voor de klassiekers of kom je toch liever verassend uit de hoek?

De ideale dorstlesser...

Het hoeft niet altijd een alcoholische drank te zijn en indien ik beslis om niet- alcoholisch te gaan, grijp ik vaak terug naar de gekende frisdranken zoals Coca -Cola, Fanta of Ice-tea. Echter ben ik soms op zoek naar iets nieuw want na al die jaren, ben ik toch wel een beetje uitgekeken op de ‘klassiekers’. Een alternatief voor deze klassiekers, is Ritchie Limonade. Ritchie is een merk met verfrissende fruitige limonades op basis van duurzame ingrediënten en een smaak die je terug katapulteert naar je kindertijd. Door het diverse gamma van Ritchie vond ik direct iets wat in de smaak viel.

Perfect in combo's

Zoals ik reeds vermelde heeft Ritchie een divers gamma, dit biedt dan ook voldoende ruimte om te gaan combineren en verschillende dingen uit te proberen. Uiteraard kan je het basic houden en de limonades drinken als dorstlesser maar ook de durvers onder ons kunnen de limonades gebruiken om ze te combineren met andere dranken om zo de perfecte cocktail of mocktail te maken.

 

Mijn persoonlijke favoriet daarvoor is de ‘Ritchie – Pompelmoes’ die met zijn bitterzoete smaak is deze limonade perfect combineerbaar met andere dranken.

Rijk aan historie

Waar ik het daarstraks al had over de smaak die je terugbrengt naar je kindertijd, doet het design en de uitstraling van het merk dat al zeker. Begrijp me niet verkeerd, Ritchie is zeker niet klassiek. Als ik het merk zou moeten beschrijven in één woord, zou ik opteren voor ‘ Retro’ en zoals je misschien wel weet is retro het nieuwe modern.

Ritchie is trendy en hip maar rijk aan historie. Jan die het levenswerk van zijn vader nieuw leven in blaast door de plaatselijke limonade terug op de markt te brengen. Het verhaal achter het merk is pakkend en inspirerend. Nu, het ooit lokaal verdeelde, Ritchie zich ook nationaal en internationaal profileert, kan ik alleen maar zeggen dat the sky the limit is voor deze overheerlijke limonades.

Edin Bloem - Minor Digital Marketing Grafische en digitale media Arteveldehogeschool

Reactie plaatsen

Reacties

smuchjut
4 maanden geleden

Greetings! Explore the unvarnished reality of warfare through our Telegram channel. Experience the uncensored truth that impacts us all. Join us for exclusive content!
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

Mariskahabe5545
4 maanden geleden

XEvil 5.0 Lost automatisch de meeste soorten captcha ' s op,
Met inbegrip van dergelijke captcha ' s: ReCaptcha v.2, ReCaptcha-3, Hotmail (Microsoft), Google, Solve Media, BitcoinFaucet, Steam, Amazon, Twitter, Microsoft, Twitch, Outlook, +12000
+ hCaptcha, ArkoseLabs FunCaptcha, ReCaptcha Enterprize ondersteund in nieuwe XEvil 6.0!

1.) Snel, gemakkelijk, nauwkeurig
XEvil is de snelste captcha killer ter wereld. Het heeft geen oplossingslimieten, geen threads nummerlimieten
u kunt zelfs 1.000.000.000 captcha ' s per dag oplossen en het kost 0 (nul) USD! Koop gewoon een licentie voor 59 USD en alles!

2.) Meerdere API ' s ondersteunen
XEvil ondersteunt meer dan 6 verschillende, wereldwijd bekende API ' s: 2Captcha, anti-captcha (antigate), RuCaptcha, DeathByCaptcha, etc.
stuur gewoon uw captcha via HTTP-verzoek, zoals u kunt verzenden naar een van die service-en XEvil zal uw captcha oplossen!
XEvil is dus compatibel met honderden applicaties voor SEO / SMM / password recovery/parsing/posting/clicking/cryptocurrency / etc.

3.) Nuttige ondersteuning en handleidingen
Na aankoop kreeg je toegang tot een privé-technologie.ondersteuning forum, Wiki, Skype/Telegram online ondersteuning
Ontwikkelaars zullen XEvil gratis en zeer snel naar uw type captcha trainen-stuur ze gewoon voorbeelden

4.) Hoe krijg ik een gratis proefversie van de volledige versie van XEvil?
- Probeer te zoeken in Google "Home of XEvil"
- u vindt IP ' s met geopende poort 80 van XEvil-gebruikers (klik op een IP om ervoor te zorgen)
- probeer uw captcha te verzenden via 2CAPTCHA API Ino een van die IPs
- als u een slechte SLEUTELFOUT hebt, tru gewoon een ander IP
- geniet ervan! :)
- (het werkt niet voor hCaptcha!)

Waarschuwing: gratis XEvil DEMO ondersteunt geen ReCaptcha, hCaptcha en de meeste andere soorten captcha!

http://xrumersale.site/